-


underbart



detta kommer få våra tills jag orkar göra i ordning något annat

.

-

Haft en dag som varit uppochner!


Låt kärleken flöda ~

Säger bara ett ord och det är fridfullt. Det är vindstilla och livet rullar på, det är det såhär lungt jag vill ha varje dag!


Tomt idag igen återvänder imorn


mycket händelse full dag

Har hunnit med en hal dag idag och det känns jäkligt skönt men har några saker kvar att göra!
  • Skola
  • Haft kaos
  • Varit med några sköna vänner
  • Sprungit

Cykeltur

Vi har cyklat 2 dagar i streck och det har varit rätt tjill. Fridfullt osv... Är trött nu och skulle vilja sova nu på en gång men ska försöka plocka lite i rummet. Sen tar vi väl en till skolvecka...


Fredag 18

Efter en dag då jag nästan bara suttit inne och haft det rättså tråkigt så drog jag mig mot stan och först träffade Niklas. Efter en stund kom Moja upp till stan och vi skulle käka men det tog sin tid för att få nå käk så Niklas han dra hem och vi träffade på Adam, Philip & Alexander. Åkte till Moa, hade det kult. Sen satt jag mig på en buss igen och åkte till Gränges... DOM DOM DOM nu sitter jag här och pratar med nå folk i skype! PUSS.
random bild från när jag var i Sälen, jao.

Poetisk text, mohaha. Depp? Noep.

Det som du är rädd om, håll det tätt intill dig krama det hårt. Berätta för hela världen att det är vårt. För jag saknar dig, älskling.

 


Nu är det dags för onsdags mys!


Söndag

Så var denna vecka slut.... Känns inte riktigt okej att jag måste upp halv 7 imorn.
Älskade bomstadbaden, nu var det riktigt längesen. Men fy vad jag saknar ställer och personerna jag var där med!

Ut

Springtur i världens skönaste tröjs


One

Inte gjort något speciellt idag haft en aning mycket energi så sprungit runt träffat lite människor åh så. Bilderna är så fina.


Gaaangstahh

För övrigt ser det ut som jag är gravid.
:-)

 

 


Nya saker gör livet bättre för stunden

Den här dagen har varit kul! Det börja med att jag ramla i trappen i skolan och förstör jackan och har nu blåmärken på armarna. Men efter skolan drog vi upp till Borlänge och köpte nya skor, jacka och ett grymt fint linne! + mjukisbyxor. Så har testat nya skorna och dom är gudomligt sköna!


Mumsigt

Vissa dagar är bättre än andra och vissa sämre. Så kom nyss hem från att jag gått runt ungefär hela smebacken för att rensa tankarna. Nu mår jag lite bättre och käkar glass.


Skulle upp igår

Lördag - åkte upp till stan köpte lite grejer som sagt. Sedan åkte jag hem till Moa och spela, vid tre bar det av upp till stan igen vi träffa på simon & rådman. Moa sov hos mig och spela super mario.

Söndag - haft en sjukt trevlig dag med mycket motion. Till kvällen grillades det och hjälpte min bror lite med moppen... Nu står sova film och sova överst.


Lite smått


Galen dag

Dagen har varit bra, var först i skolan och min moja var sjuk idag men åkte hem till henne efter skolan. Var där någon timme och hade det allmänt mysigt.

Gamla hedliga camwow sviker aldrig på matte lektioner...


Äventyr med boooois


Mys

Städade rummet efter springturen och tog sig 3 timmar att städa mitt rum + garderob.. Men nu är det gjort och gud så skönt det är. Känns sjukt mysigt att sitta i sängen med datorn. Godnatt! ♥ (mitt iphone skal är rätt fränt)

Dagen

Wihooo, dagen var rätt nice. Jag och Moa far ut på äventyr efter skolan och ja, bilden talar helt klart om att vi är som vi är. Nu ska jag ut och springa, vi hörs!


Mot skolan

.. Fast skulle hellre stannat hemma och solat idag!


1 maj

Nu är det ny månad och jag ska ta tag i bloggen! På riktigt, ska göra mig en ny header så det blir lite frässsschhhht och där med uppdatera minst en gång per dag för nu är det nästan dött här. Men nu står faktiskt sova på shemat valborg var fint och sömn behövs för att orka med skolan så nu ställs alarmet på 06:30 för tidigare är överskattat.

Mera pizza!

Lite fint sådär efter Valborg!


RSS 2.0