Pizza

Käkar pizza sådär klockan 11 känns fint.


vad som ska ske inomkort

Hejhej, ska ta tag i mitt rum nu och känns förjävligt bra faktiskt! Behövs verkligen dammsugas och sånt där eftersom jag är allergisk så mår jag inte så bra i mitt rum när det blir massa skit så ska ta och städa riktigt noga nu! Över till idag, var i skolan och gick väl som det gick, inga kommentarer. Efter skolan så drog jag nästan direkt upp till stan och träffade Rowena och några mera. Mår riktigt bra när man får träffa annat folk och mår bra av dom jag träffar. Eftersom det händer rätt mycket nu, saknar min Mois som tydligen hade haft värsta lyxet när jag var borta! Två dagar kvar nu till helg, känns skönt!
Yää kasst men roligare liv får man leta efter...

Tjockade oss

Män drog till skolan i onepiece och efter stack vi på en rundtur och stannade upp på donken och käka!

 


Fil å bulle

Okej, slänger i mig lite fil dör jag har levt på bullar idag....


För jag hade feber idag och blev hemma

Japp, blev hemma och skruttar i mina fina tröja... Vem gillar inte att vara hemma, hallå? Nä men ska försöka hålla mig vaken så jag kan somna ikväll. Puss


-

Har också  tänkt på det, är ju rätt gulligt.
Men allvarligt kan man inte bara säga sitt namn ist för att vara anonym? Jag menar va skulle kunna hända om jag visste vem du var och jag tycker man ska kunna stå för det man kommenterar. Annars kan man ge fan i att kommentera, visar bara att den har brist på självsäkerhet...

Sjukling

Hejhej, idag var jag hemma från skolan för hade så förbannat ont i halsen så jag knappt kunde svälja. Feber på köpet fick jag också så har sovit nästan hela dagen. Skapligt skönt faktiskt, åh jag vill så gärna ta hål i naveln eller höften. Såklart får jag inte, dumt. Men imorgon blir det att dra sig mot skolan ändå bara film som ska ses hela dagen. Fortsätter leva på oboy.... Tror det börjar synas påsken var jag så tjock och åt godis som en gris och ja...

Skola

Då var första dagen avklarad och jag är totalt slut! Skulle kunna somna vilken sekund som helst, woops. Men ska nog stå ut ett par timmar till och jag missbrukar oboy mot min hals är sjukt hes och ont i halsen om tusan, så ska dra på mig mys kläder och sedan mysa ner mig i sängen med Frida/solo tidningen.


Vad gör vi? Nu kör vi!

Yää, drar mig mot stan för att möta upp lite göttigt folk och ha en lyckad kväll! LOVE IS IN THE AIR!


Cp ungar

Fina bilder på mobilen som kommer upp på bloggen, yää. Har haft en dag som varit uppochner men vänner räddar den!


-

Jag har insett att internet inte betyder allt och att det finns ett liv gömt inom mig! Så lovet som gått har jag inte suttit så mycket vid datorn varit ute och haft kul med vänner, jag har bilderna på mobilen så drar upp några foton från veckan i ett annat inlägg och nu sitter ligger jag i sängen med stor fet mugg oboy saknar mina kära vänner.. Ska ladda ner en film och invänta 12 slaget, haha nej. Men snart är jag ju 14 bast jises vad det här året gått snabbt, så imorn ska jag käka med familjen sen har jag inte en aning om vad som händer? Visar sig nog.

Regn

Drar mig ut i regnet för att möta upp en fin människa!


Shopping

Detta inhandlades igår och lite mer men har tappat bort det för en bomb är släppt i rummet, woops...


Glad påsk

Lägger in en bild på Rowena.


Spruta

Linnea väntar på spruta och kan inte riktigt stå still....


Måndag

Måndagar är ju bra, helst när man hittar klistermärken i en bok med egypter och annat på tog dom och gjorde om mitt linne lite. Tycker det blev rätt sexigt, sen har jag flamsat runt lite och jag förstår inte varför killar ska styla när dom får moppe och ja ni vet nog själva. Men nu ska jag dra på mig myskläder och invänta BB inte sett det på ett tag... Snygg Moa och Sebastian! ;-)


Borta

Nu har min fina Rowena åkt hem.. Känns inge bra, saknar dig redan. Men jag hoppas verkligen att du återvänder hit inom kort!


Vår?

Jag som trodde det var vår..


RSS 2.0