-



urflippat

haha, okej... jag satt och redigerade mina ögon och flippade ut helt totalt genom att göra dom såhär blåa. ♥

Mästerkockarna

Var ledig idag så min käre kompis kom hit så gjorde vi mat!


Sebastian min polers


Sexy

Jag är orange typ eller något slänger upp en bättre bild imorn.... :)


.

Jag är verkligen super dålig på att blogga nu! Ska verkligen försöka bättra mig. Men då sammanfattar vi dagen och säger att jag vart i skola och tagit upp studsmattan känslan var fantastiskt äntligen veta att det är vår på riktigt! Haft vattenkrig också, bakade den här goda saken idag.

 


Ny jacka

Jag och mina jackor... Ah, men var i Borlänge igår med Moa, Maria och deras mor. Hittade en jacka och lite kläder och strumpor som var behövligt... Haha, men har lätt snyggaste jackan nu.


10 små saker

  • Jag älskar att det är människor som kretsar runt mig, veta att jag inte är själv. Jag är helt enkelt född i fel stad/by..

 

  • Jag är sjukt pratsam av mig och har väldigt svårt att knipa käft om det inte hänt något som jag går och tänker på.

 

  • Jag är sällan SUR på människor för jag är nog den människan som har lätt att förlåta och börja om på nytt. Men! Jag kan tänka på dig och det som hänt i flertal dagar och fundera om det var värt att göra det.

 

  • Jag tänker för mycket och det finns flera nackdelar med det. Jag kan slänga ut mig vad jag vill och tänka efteråt att jag inte skulle sagt något eftersom det kan bli helt fel. Är också väldigt nyfiken av mig så jag ställer rätt många frågor om jag vill ha svar på något. Men om det är ointressant så kan jag inte låtsas att jag bryr mig för varför ska jag stå och låtsas att jag är intresserad av något när jag likadant kan säga precis vad jag tycker men som sagt det medför konsekvenser..

 

  • Jag har tur i oturen, nästan jämnt.
  • Jag kan vara känslig inuti men utanpå kan du slå och sparka hur mycket du vill jag känner det knappt. Dock får jag jätte lätt blåmärken så mina ben är nästan blåa året om.

 

  • Om jag ska vara ärlig hatar jag människor som har hört grejer och tror saker om dom när dom inte ens sett eller pratat med personen i verkligheten och har fördomar om person. Men jag kan själv ha fördomar om folk men något jag försöker undvika för att just bråk och rykten kan skapas om mig eller dig.

 

  • Jag säger oftas ja till grejer, för vem gillar inte att prova på nya saker?

 

  • Om jag verkligen vill något spelar ingen roll vad så försöker jag alltid ''genomföra'' det.

 

  • Jag prövar rätt ofta gränser omedvetet, tänker inte på att jag gör det och kan oftast bli att vissa tycker jag är egoistiskt och trotsig.


En bild sen när jag var 7  år på midsommar, tycker jag är rätt lik mig.....
Härliga tider!


Back on track


17 mars 2012

Nyss duschat och ska snart åka och handla med mamma. Dessutom tror jag att det är något fel på mig. Allt har verkligen stannat, kommer inte längre står kvar på samma ställe dag in och dag ut. Vill att något ska hända fort som bara den ska nog åka bort nästa helg för att komma bort från Smedjebacken men vi får se. Saknar en stor del av mitt liv, det gör ont att tänka på det men känner att jag inte vill tillbaka. Men jag saknar det.


-


Normal fredag

Sitter och pratar Skype med sköna människor och tare lugnt.


För bilden inte hör till inlägget

Känslan när redan någon börjar planera ens födelsedag är fantastiskt.

Men idag har jag varit hemma från skolan och känner dock inte för att gå dit imorn heller men jag gör det för jag vill umgås med min buddy. Har börjat fått ont i ryggen, Moa och jag lär smittas men allt... Men jag har ont i ryggen och det är det värsta som kan hända nu har redan ont överallt i kroppen. Allt är åt helvete! För när man ska uppdatera mobilen så försvinner allting, fuck iPhone.

 


Bild kommer

Gick inte att uppdatera igår varken från mobil eller internet med bilder så därför skriver jag lite om gårdagen nu.
Började med skolan som vanligt och därefter drog jag och Moa hem. Mami gav oss pengar så vi åkte runt i hela lilla smedjebacken för att leta efter calippo! Men det var det värt så jäkla god glass! Sen så hade jag 1 månad med Linus igår. Men nu är det ju en månad och 1 dag och jag älskar han fortfarande lika mycket. 14/02-11 tror jag man gör datum? Aldrig varit bra på det där.


Lugn, Moa?

I skolan idag hade vi e-val som vanligt... Men flippade ut totalt och slutade att det låg vatten på golvet och jag sprang med en diskborste och trasa och jagade Moa. Kaos men kul kan jag lova!


Run Run Run

Drar ut och rör på mig lite, så min fina mage och allt annat får sig en omskakning! ;-)


-

Inte bara jag som ser detta såhär?..

När jag fördriver min tid

Okej... Det är såhär jag gör när jag har tråkigt ibland. Jag har då aldrig sagt att jag är normal, tror jag?
Ah, men tänkte bara lägga upp så här har ni ett tips om ni har tråkigt och jag lovar det är kul. Slutade med att jag gjorde kullebyttor i sängen.
Slutar nästan alltid att man ligger helt död, lite mer än TJUGO minuter kvar nu!

EFTERLYSNING

Jag efterlyser mina svarta skor, dom är spårlöst försvunna....

Skoooola

Inte alla som kan trycka såhär fina grejer!


Wild & free

okej, denna vecka ska jag verkligen skärpa till mig och uppdatera lite oftare....
Men vidare till vad som hänt idag! Moa hämtade upp mig och vi åkte till henne. Hon fixade sig lite och sedan fick vi en galen idé, gjorde den. Träffade Linus & Pontus också, saknar Moa & Linus redan får iaf träffa Mois imorgon känns skönt.

Lördag

Åkte till min bubbe idag och hade några totalt underbara timmar med honom. Men han är så tråkig när man inte får ta kort på han. Medan man själv mer än gärna är med på kort, haha. Ja, lördagen var perfekt ända tills inte Ulrik gick vidare i melodifestivalen jag hoppas han återvänder och vinner hela skiten nästa år eller nå sånt!


nya skor

Kärlek. ♥

Godis

That made my day.

Fredagar

Inte varje dag man får sin älskade negerboll!


doodoo

Jag tänker komma in och säga att jag absolut ingenting att säga varken idag eller om går dagen.
Har inte hänt något så kommer när något vettigt händer, för inge kul att läsa tråkiga långa texter utan bild/bilder.

True story


Hur glad är jag?

Nu ser det fint ut! Jag är glad som bara den för tillfället inte varit såhär på jätte länge, så nu hoppas jag verkligen att allt går som det ska för det här är en stor grej om det blir bra i mitt liv. Kan dessvärre inte säga vad som ska hända nu i bloggen för det ska jag hålla lite lågt med tills jag verkligen vet om det är på riktigt, kan knappt förstå det själv? Men jag hoppas jag smittar av er lite på er så nu också blir lite glada, haha. Skrattretande nästan... ;-)

Skola

Känner mig som ett monster, vilket jag är? Men ovanligt mycket idag.. Skola redan, skulle då hellre vara hemma än gå till skolan. För ful för att vistas bland folk idag... Japp, jag har självförtroendet på topp idag!

BB

Nu väntas BB på tven!

-

Om du inte ser skillnad på bloggen så tryck f5 föratt uppdatera så ni ser! 
____

Suttit och kollat på pretty little liars i någon timme nu, får inte nog! Bästa serien som finns!
Men tar en paus och tar tag i klädhögen på golvet och sedan fortsätta kolla, perfekt söndag.


Kul

Nu har jag fått iordning det mesta men lägger ner det nu för jag har redan hållt på för mycket. 
Råka dessutom göra så att det blev text i hela bloggen och fixade till det så nu ser det ju ut som normalt.
Pusshej!
Gått runt i shorts, tofflor och bikini och en stor tröja hela dagen. Mys!

Fixar

Håller på att göra om bloggen och fixa lite, så den kommer se en aning konstig ut under en tid nu.

Tjockis <3

Haha, über varma strumpor som man får jätte breda fötter i. Normalt har jag breda fötter men det här ser verkligen ut som ankfötter!


Mami bakar

Inte varje dag mammar bakar sånt här gott. ♥

Sorry

Blev ingen uppdatering igår, för glömde helt bort det..
Var upp till Ludvika med Melina och Amalia träffade deras kompisar som jag inte kände.. Kändes lite konstigt men men...
Sen på kvällen pratade jag skype med Moa, Simon, Max och Linus i telefoni och det gick ju inte som jag hade tänkt mig.
Man kan inte lyssna på allt har jag märkt, somnade framför datorn vaknade halv sju att det lyste i rummet och datorn var på. Så var tvugen att stänga ner allt föratt kunna somna om, så vaknade för en stund sen.
Tror Lill månen växt lite?


Solen skiner men nej

Totalt härligt med fint väder ute men jag är ett sådant kasst humör så jag skulle kunna begrava mig eller något liknade.
Humöret är upp&ner och ibland hittar jag lösningar till ett problem men då kommer det andra upp, är trött på det och har inte en aning om vad jag ska göra.

Sommar och solbränd? Säger jag ja till!

RSS 2.0