Proffs fixarn Elin

Elin fixadae mitt hår och jises önskar jag var så händig själv!
Ser ut som värsta sumobrottaren men men...

Beställt jacka

Nu har jag beställt en jacka, känns grymt att ha en snygg jacka! Fast det värsta är att jag har gröna byxor och nu en blå/svart/vit jacka. Så måste köpa ett par vita eller blåa. Är dessutom hel snorig för jag är fökyld och har en allergisk reaktion! Men kämpar på. Skolan var hel konstig idag, 'töntarna' kom försent och Moa och Samuel var sjuka... Kändes helt skumt inte att bara folk var borta kändes bara som en skum dag...
Bilen är liten men aja.

Mobil

Såhär blir det när man inte får ha sin egna mobil för sig själv! ;)


På bussen

Sitter på bussen påväg hem med Moa.


In tha säter

Sitter i Säter i ett badhus och väntar på min badklass. Vi åker hem om typ 20 min. Lunch och bild sen drar jag och Moa till Ludvika.


Istid

Snart drar jag till skolan hoppas jag Inge fryser ihjäl i dom -13 graderna.


Taggar badet

Snart går jag till sängs med mobilen och lyssnar på musik och spelar lite. Imorn åker vi till säter och badar med kläder, längtar? JA.
Elin.

Heldag i backen skapligt sliten

Varit i backen hela dagen med Elin så är lite trötter. Om sisådär 50 minuter ska Elin hem och imorn så drar våran klass iväg till Säter och badar!


Hoppet i hopphopp

Halojjjj, åkt slalom med Elin idag. Kom hem fyra från backen då fick jag tårta och senare kom Elin, vi drog ut och byggde ett hopp efter ett bra tag var vi klara hämtade skidorna och hoppade. Efter några försök så satt vi en 180º  efter typ nån timme så gick vi upp och fråga mamma om pengar och åkte skidor ner till shell och köpte godis... Hon som jobba där skulle precis ut och röka men fick syn på oss och börja skratta!

Backen

Drar mig upp mot backen och åker lite!


Mobil

Bloggar från mobilen, skulle bara testa lite hur det var. Snart ska jag upp och stoppa i mig nå mat är rätt så hungrig. Snö har det också kommit!


Bilder

KÄRLEK

iPhone 4s

Sitter med Elin pelin nu och hon tar kort med min mobil, köpt en iphone 4s. Glad flicka!
Lägger upp bildis sen.


Tjockis go to nigghabowl

Äntligen fredag, gissa vem som längtat? Bara två timmar kvar sen är e-valet slut. Jag är ju inte klok, längtar tills jag får köpa en jävla brun sak med lite vita prickar på sig. That's life, ända som är bra på en hel vecka ju? Sen händer det ju en till mycket rolig grej, MOBILIS. Slutar skriva nu börjar glida av vägen till att hålla mig normal, psykiska problem.
PUSSHEJ. ♥


En tvål eller vad det galltvål

Jag har en blå fläck på min 'skid jacka' som inte vill bort JAG HÅLLER PÅ ATT BLI TOKIG. Jag satt med en tvål tror den hette galltvål och knugga i säkert en kvar... Gick det bort? Nej, åh. Gick in på junkyard och kolla på jackor och jag blev förälskad är väl inte så konstig när det finns så snygga jackor. Men har redan köpt en ny jacka detta år så om jag ska köpa en till kommer jag sälja mig gamla och hoppas att jag har turen med mig för då kan jag ju köpa mig en ny. Men får hoppas att den kanske går bort i tvätten även om jag redan har försökt tvätte den en gång. Tänka sig att man vill ha så mycket.
JAG VILL HA. Är en kill jacka men finns inga snygga 'skidjackor' när
man är tjej ju... Eller jo, fast dom kostar så jäkligt och den här kostar
950 lite dyrt ju... :(

Borlänge imöra

Sitter inlindad i en film nu och hoppas att det ska bli lite varmare, imorn blire nog borlänge med mamma och kanske Adam får se om vi kommer upp. I övrigt orkar jag inte med min mobil längre så tar och köper mig en iPhone 4s. Även om jag skulle vilja vänta till nån ny kom ut, haha. Ska snart dra i mig något att äta också blir kanske varmare då ju?

Skola next

Gomorron, märkte nyss att det snöar ut... Så måste gå i snö väder till skolan inte vad jag hade planerat ju.
Men drar mig till skolan och väntar på att fredagen ska komma!

Skidor

Hade så tråkig när jag kom hem och Elin smsade och frågade om jag skulle med så jag sa ja. Men var bara uppet i halva backen.

WoopWoop

Drar mig mot stallet snart och släpper in hästisarna!

Smoothie

Om jag ska vara ärlig skulle jag nog kunna leva på mackor, smoothie och godis! Men dessvärre tror jag att jag inte skulle må så bra av det. Aja, skoldagen gick allmänt segt och var inte så rolig heller. Hade svenska prov som inte gick så bra. Efter skolan skulle jag och Moa göra smoothie, eheh. Gick inte som jag hade tänkt mig vart lite överallt. Stod och smsade samtidigt så nu har jag ju lärt mig något nytt, bra va?!

Träna nu sen en lång dusch

Hali hålla, skol dagen flippade ut totalt. Har träffat Magnus Nordin idag och efter skolan följde Moa med mig hem vi åt och sen drog vi ut på en promenad vi var rätt sega men vi kom till kölnäs sen kom Patrik och skjutsade och den lilla biten till stallet som var kvar. Lite frusen nu men nu blire duschen säger bara att det ska bli skönt!

Skola

Sitter i skolan och har allmänt tråkigt, hej!

Söndag ♥

Allt gick inte som planerat, jag målade och gick upp till mit rum och insåg att det var bra stökigt så satt mig i soffan och kollade på tv sen kom mamma och fråga om vi skulle baka semlor så har bakat semlor ist för att städa rummet. Så nu sitter jag här och har tryckt ner mig en pizza och en semla sitter fint att träna nu!

Söndag redan?!

Tycker helgerna går barnsligt fort, lite längra kan dom ju vara! Känner inte för att gå upp tidigt imorgon och inte heller att vakna upp i mer snö. Vill ju ha vår så är desperat och ska göra om i mitt rum. Hitta nå gamla saker och ställa upp så det blir lite mer ljust. Hatar mitt rum för tillfället är så trist så nu ska jag ta och måla på min hemliga sak sedan blire att fixa rummet. Måste hinna med att träna också...

VÅR. ♥

Oboy

Hade tänkt gjort en teckning för att bevisa för Moa att jag inte kan teckna för fem öre satt i en halvtimme och bara kladda hade gjort oboy och vad händer?.. Det skulle väl såklart välta koppen så den blev förstörd. Men min kvällsmat blev god.

Segt

Kallt och grått, tror jag? Trött på vintern sitter i sängen och kollar runt lite och snart blire frukost. Moa sitter bredvid mig och redigerar bilder men faktiskt är vi rätt så pigga!


Första

Haloj, nu sitter jag hos Moa och har krånligat och bråkat lite sådär med headern innan den blev bra men nu sitter den där den ska. Men nu ska jag kila ska käka choklad

RSS 2.0